Ajudem a Casa Anita!!

19895_512938822111192_1513136689_n

Una de les Llibreries Infantils més boniques de Barcelona, Casa Anita, està patint pressions per a que marxin de l’edifici on es troben des de fa anys.

Allà sempre us hi atendrà la Oblit, la propietària, que estima els llibres com ningú i selecciona amb amor cada llibre nou que entra a la seva botiga.

Es un espai relaxat, on es respira imaginació per als 4 costats. Us convidem a fer-hi una visita si es que encara no hi heu anat ( c/vic, 14 al barri de Gràcia). Allà hi trobareu llibres que us enamoraran al instant, llibres diversos sobre qualsevol temàtica que volgueu treballar amb els fills, històries per a imaginar i emocionar-vos.

Us expliquem breument el que està passant:

Un nou propietari ha comprat tot l’edifici i després d’arribar a acords amb la resta de veïns per a que marxessin, només queda el local on es troba la llibreria.

La seva propietària encara té 5 anys de contracte i no vol marxar, és per això que els propietaris de l’edifici li estan fent “mobing”.

La seva propietària junt amb el suport d’entitats veïnals, estan recollint signatures per a resistir.

Us adjuntem diversos enllaços amb noticies dels diaris que en fan referència, així com el seu facebook on trobareu llibreries i locals amics on hi ha els fulls per a signar. A la part de la dreta del blog trobareu la seva web.

Gràcies.

– Facebook Casa Anita

– Diari Avui

– La Vanguardia

– El Mundo

–  Ara

 

 

 

Deixa una Resposta