Ara que s’acosta Nadal. Llibres per Cicle Mitjà

Abans de proposar-vos llibre per al Cicle Mitjà, volem agrair-vos la bona acollida que està tenint el nostre sorteig!!

GRÀÀÀÀÀÀÀÀCIES!!!

Us encoratgem per a que animeu als vostres amics, amigues, als pares i mares o fins i tot als avis a fer suggeriments, ja que a part del guanyador,  en el fons, hi guanyem tots i fem que aquest sorteig sigui més emocionant i enriquidor encara.

SOM-HI amb les recomanacions per al C. MITJÀ:

SABATES, SABATETES, SABATOTS. Ester Llorens i Jordi Palet. Ed. Parramón

sabates sabatetes sabatots

En Benet, el sabater, cansat que el seu ofici no sigui valorat a la seva terra, emprèn un viatge i va a parar a un país estrany, on li tocarà arreglar el calçat de personatges que semblen ben bé d’un altre món: les botes de set llegües, una sabata de cristall, els sabatots d’un temible ogre, les sabatetes gastades de les filles ballarines del rei… La seva feina és importantíssima ja que, sense ell, els personatges d’aquests contes no podrien anar gaire lluny. Vols passar-t’ho d’allò més bé ajudant en Benet a deixar aquests contes ben calçats?

Gaudeix amb els sons i les imatges en moviment, acaba els dibuixos a la teva manera, crea a partir de la proposta d’activitats i converteix cada pàgina en una peça única! Amb realitat aumentada disponible per Apple Store i Google Store.

– SAGA  DE DIARI D’UNA PENJADA.Rachel Renee.Ed.Estrella PolarMIDES OK DIARI D'UNA PENJADA.indd

Dork Diaries revela les aventures de la Nikki Maxwell, que fa la crónica de la seva vida a través del diari i esbossa el seu moviment a una escola nova; la batalla amb la seva mare per un iPhone; el seu entusiasme pel dibuix i els estranys sentiments d’amor/odi envers l’abella reina de l’escola, la Mackenzie, que es converteix en la rival de la Nikki en una competició d’art. Podrà la Nikki superar totes aquests reptes?

SAGA DE DIARI DEL GREG. Jeff Kinney. Ed. Estrella Polar

DIARI-GREG-63501

Contingut Han arribat les vacances d’estiu, el clima és genial, i tots els nens es diverteixen fora. Però, i en Greg Heffley? Doncs està dins de casa jugant a l’ordinador amb les persianes tancades. La seva mare ho intenta tot perquè surti de casa però no hi ha manera. El que en Greg pretén que sigui un estiu tancat a casa sense fer no brot es convertirà ben bé en tot el contrari.

SAGA D’OLIVIA.Ian Falconer. Ed. Andanaolivia

La porqueta Olivia és tot un personatge de la literatura infantil!! A la web de rba (www.rba.es) posa : “Aquesta nova i extraordinària heroïna fa el seu debut en aquest llibre irresistible. L’Olivia és una garrineta espavilada i amb una energia sense mesura. Canta, construeix gratacels de sorra, s’emprova tota la seva roba. Intenta alliberar-se del seu germà petit, decora les parets de la sala d’estar i demana a la seva mare que li llegeixi cinc llibres abans d’anar al llit. No hi ha ningú que faci cansar l’Olivia. No cal dir que la seva mare acaba sempre esgotada. Els petits estaran encantats i se sentiran identificats amb les entremaliadures de l’Olivia… i els adults compadiran la seva pobra mare que té un amor i una paciencia quasi infinits.

I amb aquesta porqueta tan especial ens acomiadem per avui. La setmana vinent més recomanacions per al Cicle Superior.

RECORDEU QUE TENIM EL SORTEIG EN MARXA,

NO DUBTEU EN COMENTAR PER PARTICIPAR!!!!

Deixa una Resposta