Per llegir amb els papis!!!

Ja fa una setmaneta de St. Josep, conegut popularment com el dia del Pare.

Us proposem desde la Comissió, diferents llibres que parlen dells. Una manera per implicar més, si cal, als homes de la casa i proposar que els hi llegeixin als petits cuatre ratlles per interactuar-hi.

1. Papá, por favor, consígueme la luna d’Eric Carlé, una meravella de llibre que us vam explicar en el última taller de contes. Que no faria un pare per als seus fills? Doncs fins i tot aconseguir-li la lluna!!!

2. Endevina com T’estimo de Sam McBratney . Un conte imprescindible, un conte dolç que encandila als petits, ja que posa paraules als seus sentiments.

3. El meu papà de Coralie Saudo. El món al revés, el pare plora, crida, no vol anar a dormir, i el fill fa de gran. Molt divertit.

4. Días de hijo de Philip Waechter. L’escriptor ens explica com és el pare “primerenc”, amb un retrat perfecte de les seves emocions, tractades amb ironia i humor i defugint el sentimentalisme fàcil. Els primers bolquers, els primers mals de panxa, les passejades amb el cotxet… i l’enorme sort que un té el dia que és pare! Ens explica fets molt quotidians i ho fa d’una manera molt senzilla i entranyable. Ideal per als pares novells!

5. La caça del petó de David Melling. De vegades els pares estan molt ocupats i pasen coses increÏbles!

 Gaudiu de la lectura amb els fills a qualsevol hora. Serà una bona estona per a compartir en familia i iniciar-los en la lectura!!
I ara … A LLEGIR!!!

Deixa una Resposta