Oh Benvinguts, passeu passeu!!!

Sigueu tots Benvinguts i Benvingudes a aquest nou curs escolar 2016-2017 que tot just a començat!!!

nou-curs-16-17

La Comissió de Biblioteca ahir ens vam reunir amb un full en blanc i ja van sorgir moltes idees entre d’altres feines que s’han de fer si o si, o que us pensàveu que a la Comi sols fem gresca i xerinola tot llegint llibres tota l’estona???

No, no, no, la Comissió fa molta feina juntament amb els i les mestres de l’escola, com el repàs i posada a punt de les maletes viatgeres, introduir els nous alumnes i fer els nous carnets de biblioteca per al nou curs, catalogar els llibres, folrar-los (que qui vulgui ajudar a folrar, serà benvingut qualsevol dimarts a la tarda després de l’horari lectiu i allí ens hi trobareu entremig de tisores, plàstic, cinta adhesiva, molt bona conversa i algun que altre dolcet espontani, hehehe).

A part d’això i de posar la paradeta d’intercanvi de llibres per St. Jordi, cada trimestre preparem un contacontes, ja tenim els temes i tot (si es que som unes màquines!), i com a novetat tots 3 entraran dins el catàleg de +Educació, així que no us perdeu el fil que en breu ja comença!

Aquest any tenim moltes ganes de que les famílies participeu encara més d’aquest món fantàstic de les lletres, així que estigueu atents que us demanarem el vostre ajut i fins i tot tindreu premi, però com aquell que diu…”hasta aquí puedo leer”!!!

Us recomanem que us subscriviu al bloc i al news setmanal de l’escola per a no perdre-us cap detall!!

VINGA VA, BON CURS A TOTHOM!!!!

Deixa una Resposta