Dissabte de Contacontes !!!

De vegades, els adults, quan els nostres fills i filles ens demanen una vegada i un altre que els hi llegim el mateix conte repetidament, comencem a cansar-nos, tranquils, és normal 😉

És per això que us proposem un recorregut per 2 llibreries i una biblioteca que, de tant en tant, i especialment aquest Dissabte 24, ofereixen contacontes gratuïts.

A part de descobrir i perdre-us per les seves prestatgeries, podreu sentir, escoltar, aprendre  i meravellar-vos de les tècniques que utilitzen alguns contacontes per a fer més amenes les històries tot captant l’atenció dels nens i nenes.

Esperem que us agradi i si és així, estariem molt contents si ens en fessiu un petit comentari per donar la vostra opinió i que altres pares i mares puguin valorar per anar-hi un altre dia.

1. Espai Francesca Bonnemaison: a les 11h

Lletra petita – Sac de rondalles: ‘La paraula trobada. Marató de contes infantils’, en el marc del 6è festival ‘Munt de mots’.Sessió de contes amb els narradors dels tallers organitzats per Biblioteques de Barcelona. Amb la participació de Cuentos al Son, Ivet Vilar, Mariana Santana, Gogaritxi i Txitxinabo, Alejandro Jorge Lento i, com a convidats especials, Vivim del Cuentu i els seus Contes Desexplicats.

2. Llibreria Documenta : a les 12h

ELS MATINS INFANTILS A DOCUMENTA”Takatuka de dins d’una maleta… amb Marietta Contacontes”La Marietta Contacontes arriba amb la seva maleta plena de contes i cançons… però hi ha un petit problema! Amb el vaivé del viatge, els contes s’han quedat profundament dormits. Sort que la Marietta sempre porta el seu acordió i moltes ganes de cantar.

Així que amb l’ajuda de l’acordió i de tots vosaltres, segur que despertarem els contes de dins la maleta!
De 1 a 10 anys.

3. Llibreria El Bestiari:  a les 17:30 h

Contacontes El Bestiari

Les caixes de la llibreria del Born són prestatgeries plenes de llibres. I a cada llibre s’amaguen un munt d’històries. Veniu a escoltar-les a les sessions de contacontes organitzades per Bestiari, la llibreria del Born.

 

Ja veieu que teniu per triar i remenar, així que obriu bé les orelles i deixeu que us llegeixin pels ulls!!!

Deixa una Resposta