BENVINGUTS AL CLUB DE LECTURA

Des de la Comissió ens hem proposat per aquest any que els nostres petits es converteixin en àvids lectors i per això no hi ha res millor que compartir aficions amb els seus iguals, per això creem el Club de Lectura.

El Club tindrà lloc cada primer dimarts de mes, durant l’estona de la Biblioteca Oberta que oferim a TOTHOM que ens visiti (de 16:45 a 17: 30h).

Un espai on compartirem opinions, sensacions, tot allò que ens aporta el llibre en qüestió de la manera més amena possible.

Farem la prova pilot el proper 2 de Febrer, on llegirem i comentarem el llibre de l’Orugueta Goluda del gran Eric Carlé.81S0Qq5cA7L

Un cop s’acabi cada Sessió del Club us presentarem el proper llibre que treballarem perquè el pugueu treballar i llegir a casa amb els vostres fills i filles, us donem un mes de marge perquè aneu a buscar-lo a la biblioteca si no el teniu a casa.

No pateiuque al blog també anirem informant de quin llibre treballarem per al proper Club.

Ja us avisem que en tenim un parell de pensants i en tots, SEMPRE hi haurà algun VALOR a treballar.

El proper dia de Club, farem un breu repàs i treballarem el llibre, que ens ha agradat més o menys, si saben de què tracta el llibre, etc….

Per això és important que us apunteu al Club i us comprometeu, en la mida que pugueu, a que els vostres fills i filles assisteixin a les sessions del Club, un sol cop al mes 😉

Si esteu interessats a què els vostres fills i filles comentin, treballin i aprofundeixin en la lectura, us recomanem que els apunteu via mail a: biblioteca@escolalamaquinista.cat indicant-nos Nom i Edat del nen/a.

Això és MOLT IMPORTANT, per saber quants serem, i sobretot per adaptar el Club a les edats dels nens.

Vinga que Llegir ens fa lliures i això és el que volem per als nens, que tinguin criteri que provin coses noves i siguin lliures en les seves decisions.

A tots aquells i aquelles que us apunteu….

… BENVINGUTS AL CLUB!!!!

Deixa una Resposta