Ja arriba St. Jordi!

Eps famílies !, un cop ja hem deixat enrere les vacances, ens hem de posar les piles perquè arriba St. Jordi i des de la Comissió, com va sent tradicional, organitzem un intercanvi de llibres!!!

imagesSegur que a casa teniu llibres i contes preciosos, antics, moderns, de cultura, best-sellers, infantils i plens de colors que ja no llegiu o els petits de la casa ja no els fan cas, i que millor que donar-los una segona vida.

Per això des de la Comissió us proposem que els porteu a l’escola del 13 al 22 d’Abril. Hi haurà una paradeta al porxo d’Educació Infantil de 16:20h a 16:30h, on podreu deixar-nos-els i a canvi us donarem un tiquet per cada llibre que dugueu; el dia de St. Jordi (23 d’Abril) els podreu bescanviar per aquells llibres que us interessin i us hagin fet gràcia a vosaltres i als vostres fills i filles de la paradeta que muntarem aquell dia amb tots els llibres recollits.


Us animem a què els nens i nenes de Primària portin ells els llibres a l’escola. Els i les mestres faran difusió des de les aules per a motivar-los i incentivar l’intercanvi, per això seran ells mateixos que els portaran a la paradeta abans de sortir a les 16:30.

Com ho farem?

INFANTIL: pares, mares, nens i nenes podreu deixar els vostres llibres i contes a la paradeta que muntarem al porxo de l’entrada de les 16:20h a les 16:30h.

PRIMÀRIA: seran els nens i nenes que ens portaran els llibres abans de sortir a les 16:30.

Quan ho farem?

RECOLLIDA: del 13 al 22 d’Abril de 1:20h a 16:30h

INTERCANVI: 23 D’Abril, Diada de Sant Jordi i Dia Mundial del Llibre

Perquè ho farem?

Perquè ens apassionen els contes, les bones històries i millors il·lustracions, perquè un simple tros de paper ens transporta a llocs llunyans i màgics, i perquè, seguint amb la línia de l’escola, ens encanta poder donar una nova vida, aquest cas, a relats meravellosos amb els quals aprenen, riem i ens emocionem.

images

 

 

                                       US HI ESPEREM!!!!

 

 

Deixa una Resposta