El Taller de Contes sobre el Cel ha estat un èxit!!

Aquesta tarda, s’ha realitzat el Taller de Contes sobre el Cel i ha estat tot un èxit!

GRÀCIES a tots els que us hi heu acostat, desitgem que hagueu passat una bona estona. Als que no hagueu pogut venir us convidem a que la propera no us la perdeu.

ATENCIÓ: Les mares que ho han preparat ens han llegit un parell de contes, “Papá, por favor, consígueme la luna” i “Cèlia, l’estrella marinapapa, on hi apareixien llunes, estrelles, núvolcelias, el sol…

Aquests dos contes els podeu trobar a la Biblioteca i els podreu mirar i llegir si us apropeu qualsevol dimarts a la tarda a partir de les 16:45!

 

I ara, per a fer-vos dentetes us en fem la crònica d’avui:

Allà les 5 de la tarda, els nens i nenes junt amb els pares, han anat entrant poc a poc a la biblioteca que estava amb els llums baidc2df8c1fff3e97104c41960d39ded58xets, cap al raconet tan bonic que hi ha per explicar aventures en un ambient relaxat. Un cop acabat el primer conte, han hagut d’encertar unes endevinalles i us puc assegurar que les han calat totes!!!

Acte seguit ens hem girat i quina ha estat la nostra sorpresa al veure que el bastidor de roba, feia d’escenari per a les ombres xinesques del següent conte!!

 

Desprès poc a poc i en silenci ens han indicat que ens estiressim al terra mirant amunt, i oh! ens hem quedat bocabadats contemplant el sostre ple d’estrelles i nevuloses que es movien. Semblava que estiguessim ben bé al mig del cel.

1776f1bb498489167daf7234400ee6b6-1

 

Per acabar d’arrodonir la tarda, els nens i nenes ens han ajudat a decorar el sostre amb els seus dibuixos d’elements que es troben en el cel, una activitat genial per acabar l’activitat. Els nens es quedaven parats de veure que bé queda el nostre petit tros de cel a la biblioteca. Si teniu ocasió us convidem a fer-hi un cop d’ull.

Gràcies i fins la propera!

 

Deixa una Resposta