De pràctiques per la biblioteca

Hola famílies i alumnes de l’escola La Maquinista, som el Moisés i la Raquel, dos alumnes en pràctiques de la Universitat de Barcelona. Actualment, estem cursant l’últim curs del grau d’Educació primària, i en concret fent l’especialització en Biblioteques Escolars.

1

 

Estarem amb vosaltres gairebé fins a final de curs, i en aquest temps intentarem fer els canvis que creguem millors d’acord amb la Imma Torras per tal de potenciar i treure el màxim benefici a la biblioteca.

Potser ja heu vist alguns petits canvis, sobre tot en la decoració i distribució de la biblioteca, com per exemple, les retolacions de l’estanteria dels llibres de coneixements, el cartell engrescador de la porta que dona accés a la biblioteca i algunes sorpreses més.

2 3

També hem estat fent feina de catalogació, etiquetatge i capturació dels nous llibres que han arribat a l’escola, fent que tota la comunitat escolar pugui tenir accés a aquests nous materials.   A més a més, farem activitats de dinamització a la lectura amb els vostres fills i les vostres filles, per tal de fomentar el gust i el plaer per la lectura i el món dels llibres.

 Esperem que us agradi tot el que fem, i que podeu gaudir de la biblioteca més que mai.

Ens veiem per aquí!

 

Una biblioteca no és un luxe, sinó una de les necessitats de la vida.

Henry Ward Beecher

Aquest article té un comentari

  1. Sonia (mamá de la escuela)
    Dimecres 28 maig 2014, 10:25 pm

    Bienvenidos a nuestra escuela! Muchísimas gracias por el trabajo que estáis realizando. Espero que disfrutéis mucho!

Deixa una Resposta