A l’Escola La Maquinista ja tenim el servei de Biblioteca a tota marxa!!!

Aquest any té una nova ubicació a l’escola. Hem aprofitat per fer de l’espai de la Biblioteca un ambient més acollidor i atractiu. Així ens ha quedat la part on els nens i nenes d’Educació Infantil fem la Sessió del conte:

imatgeblog1_001

 imatgeblog1_002

I aquesta és la part on  es fa el Servei de préstec a tots els alumnes de l’escola a partir de P-5, i on llegeixen els llibres d’imaginació i consulten els llibres de coneixements:

 imatgeblog1_003

En Pere Peret Pintor

Els més petits ja han conegut al nostre titella, el Pere Peret Pintor i l’han pogut acaronar. L’hem de cuidar molt, perquè sempre ens té preparades coses boniques: cofres sorpresa, objectes especials, titelles de dit, làmines, contes, cançons… que fan que les sessions de Biblioteca siguin màgiques i plenes de fantasia. La Biblioteca és molt més que un lloc on expliquem contes,  és un lloc on compartim emocions, sentiments, treballem valors, gaudint de la convivencia amb els companys i companyes.

La Rínxols d’Or i els tres óssos

Després de fer la sessió del conte de “La Rínxols d’Or i els tres óssos” hem pogut jugar amb el material del conte:

La castanyera

Amb la tardor arriba la castanyada. Després de la sessió del conte de “La castanyera” hem representat el conte entre tots i totes i hem ballat la cançó de la castanyera:

Servei de préstec

Hem començat el Servei de préstec a partir de P-5. Després d’una estoneta de lectura trien el conte que volen llegir a casa. I anoten en el carnet de la Biblioteca el llibre que agafen en préstec. El Moisés s’encarrega de fer el préstec als alumnes de Primària.

 

Les maletes viatgeres

Les Maletes Viatgeres han començat els seus viatges a totes les classes a partir de P-4. Aquest curs hem creat una maleta més per al P-4 A, la classe del Riu. Les classes de 4t estrenen contingut de maletes. Ja tenien ganes els nens i nenes que arribessin les Maletes Viatgeres!!!

Ara ja heu vist una mica el ritme que porta la nostra Biblioteca. Us anirem ensenyant més mostres de la nostra dinàmica al llarg del curs.

Deixa una Resposta