Recomanacions per Sant Jordi

Aquests dies, arreu hi ha llistes i més llistes sobre els llibres més recomanats per uns i altres per a regalar, mirar i gaudir el dia de Sant Jordi.

NO oblidem però que de vegades no cal comprar CAP llibre, tan sols heu de participar en el nostre intercanvi de llibres o anar a les biblioteques.

Us recordem que avui encara hi sou a temps de portar-nos QUALSEVOL tipus de llibre i us donarem un tiquet per a què demà de 16:20-17 h, pugueu triar i remenar a la paradeta que muntarem per a fer l’intercanvi!!!

NO obstant si no voleu desprendre-us de cap perquè per a vosaltres són com un petit tresor, no patiu, a la Biblioteca de l’escola cada dimarts a la tarda podreu gaudir d’una selecció de llibres imprescindibles per a compartir amb els vostres petits.

Us en detallem uns quants de l’àmplia oferta que tenim a l’escola!!!

 

IMG_8130

1) SÓC UN ARTISTA. De la Marta Altés.

Un llibre ideal per als petits artistes i per aquells pares que els costa entendre que la creativitat en els infants no té límits. La creativitat  dels més petits és un bé molt valuós que em de preservar!!

Dóna ales als petits artistes, fomenta la creativitat i la imaginació.

De la Marta Altés també us recomanem El Rei de la Casa, ideal per a tractar temes com els canvis i un nouvingut a la família.

 

IMG_8126

2) LA TALPETA QUE VOLIA SABER QUI LI HAVIA FET ALLÒ AL CAP. De Werner Holzwarth i Wolf Erlbruch.

Un conte il·lustrat ple d’humor. Ideal per a intrepretar-lo als més petits i no tan xics. Esclafiran a  riure si es fa amb tota mena de detalls les onomatopeies que s’hi escriuen!!!

 

 

 

IMG_8129

3) LES PRINCESES TAMBÉ ES TIREN PETS. De Ilan Brenman i Ionit Zilberman.

Una història molt divertida sobre els secrets ocults de les princeses. Ideal per a desmitificar un xic les princeses tan perfectes, i fer-les més properes i reals.

Us recomanem que els hi expliqueu amb tota mena de detalls i sons, els vostres fills i filles us ho agrairan i riureu una bona estona.

 

 

IMG_8128

4) PAPÁ, POR FAVOR, CONSÍGUEME LA LUNA. D’Eric Carlé.

UN conte d’amor incondicional dels pares als fills. Tendre i emotiu.

Va ser el llibre que vàrem fer servir per al segon taller sobre el cel de la Comissió.

Aquest escriptor té llibres boníssims i molt bonics com: “La petita eruga goluda” o “Don Caballito de mar”.

 

 

IMG_81275) EL DRAC DE L’ESTANY.  D’en Toni Giménez.

Narra la cançó del drac de banyoles amb unes il·lustracions molt boniques. Aquest conte es va utilitzar al primer Taller de la Comissió que tractava la por.

 

Animeu-vos a venir a la Biblioteca de l’Escola i descobrir contes i llibres preciosos amb temàtiques ben diferents!

US ESPEREM CADA DIMARTS A LA TARDA!!!

              RECORDEU: DEMÀ  A LA TARDA INTERCANVI DE LLIBRES PER SANT JORDI,

PORTEU ELS VOSTRES TIQUETS!!!

Deixa una Resposta