Ara que s’acosta Nadal! Llibres per als més grans, Cicle Superior!!!

Les recomanacions ja s’acaben i encara tenim obert el sorteig d’un fantàstic llibre: l’EMOCIONARI, així que si no ens heu suggerit cap llibre , aquesta és la vostra última oportunitat per a concursar!

Deixeu-nos un comentari amb aquell o aquells llibres que

per a vosaltres són IMPRESCINDIBLES!!!

Aquesta setmana per als més grans us proposem els següents:

LIOR. Núria Pradas. Ed. Vaixell de Vapor

lior

 

La incomprensió i l’odi dels humans ha destruït la civilització. Una nova societat, que rendeix culte a la força física i rebutja els sentiments i la imaginació, domina el món. Però encara hi ha persones que lluiten per retrobar la llibertat i la cultura. Lior, un noi de dotze anys, es perfila com a futur líder d’aquests dissidents.

 

 

GERONIMO STILTON. Elisabetta Dami. Ed. Desalregnedelafantasia3501tino
Qualsevol de la saga del ratolí es fantàstica,però  especialment el del Regne de la Fantasia és una meravella.

Aquests llibre té una particularitat, i és que inclouen olor per a que l’experiència lectora sigui més global i us pogueu endinsar de ple aquest món ple de fantasia i imaginació.

 

– ROALD DALH. Ed. Estrella Polar

charlie-i-la-fabrica-de-xocolata_roald-dahl_libro-OMAC204Per últim més que un llibre concret us matildarecomanem un escriptor. Aquest especialment el coneixereu per ser l’escriptor de dues pel·lícules màgiques: Matilda i Charlie i la fabrica de xocolata, d’aquest hi ha una versió en Pop-up que és una meravella, però d’aquests llibres ja xerrarem més endavant 😉 .

No obstant, aquest escriptor ha fet altres grans obres com Les Bruixes o James i el préssec gegant!james-i-el-pressec-gegant_roald-dahl_libro-OMAC265

les bruixes

 

 

 


Teniu temps de participar al concurs fins aquest Diumenge 20 a les 00:00h, el Dilluns farem el sorteig. Com la setmana vinent no hi haurà butlletí de noticies, us recomanem que us feu subscriptors del blog per a saber qui ha guanyant i estar informat de tot el que anem fent a la comissió, evidentment, ens posarem en contacte amb la família guanyadora via mail o telèfon i li farem l’entrega l’ últim dia de classe!!

Afanyeu-vos que això s’acaba i hi ha una llibre preciós en joc!!!

Mentrestant Bones Lectures!!!!

 

Aquest article té 7 comentaris

 1. A les meves 2 filles els encanta a cadascuna un llibre que porta el seu nom.
  Els llibres son: El secret de la Nora i Un dia amb l’ Àssua.
  Ja se’l saben de memòria i a vegades la gran m’ ho explica a mi.
  La veritat que a mi també m’ haguès agradat tindre un llibre o conte amb el meu nom.

 2. Sonia Jiménez Linde
  Dissabte 19 desembre 2015, 4:22 pm

  Hola, sóc la mare de la Irene de quart i del Nel de primer. Irene està llegint molts llibres de la col.lecció de la Judy Moody. L’últim que s’ha llegit d’aquesta col.lecció és La JUDY MOODY ES DETECTIVE (autora Megan McDonald) de la editorial ALFAGUARA INFANTIL. Nosaltres els agafem de la biblioteca.

  • Gràcies Sónia,

   que bé saber que els de quart també llegeixen hehehehe Si tan li agrada la lectura ala Irene, et convidem a que, si vol, formi part de la comi de Biblioteca!

   Per a vosaltres el n. 14!!!

 3. Sonia Jiménez Linde
  Dissabte 19 desembre 2015, 4:25 pm

  Hola de nou,

  per els més petits, recomano un a Irene li agradava molt de petita i al Nel també li agrada. Es diu ‘EL PETIT CASTOR’ de Amy MacDonald y Sarah Fox-Davies de l’editorial ING EDICIONS. També està disponible a la biblioteca de CAN FABRA.

 4. Gràcies. L’hi dire a la Irene. Ja forma part de la comissió de Natura que jo coordino.

Deixa una Resposta